Inschrijvingen 2018-2019

Het mooie weer doet stilaan zijn intrede, het scoutsjaar loopt bijna op z'n einde. Nog twee goed gevulde maanden en een heerlijk kamp, maar daarna zit het er op. We kregen al verschillende vragen over de inschrijvingen voor volgend werkjaar. We verwachten bij de jongste takken opnieuw veel interesse, dus noteer onderstaande data alvast goed in jullie agenda.
Voorinschrijvingen nieuwe leden (online)
Vanaf 1 september om 20u: Broers en zussen van huidige leden (t/m 3 september)
Vanaf 4 september om 20u: Kinderen uit Oelegem (t/m 6 september)
Vanaf 7 september om 20u: Inschrijvingen open voor iedereen
De voorinschrijvingen worden in volgorde van ontvangst verwerkt. Nieuwe leden worden verwacht op de overgang op zondag 9 september. Daar krijgen ze alle belangrijke informatie van hun leiding.

Huidige leden
Alle huidige leden kunnen gegarandeerd opnieuw inschrijven voor het nieuwe werkjaar. Ze komen hiervoor langs bij hun nieuwe takleiding op de overgang op zondag 9 september.

.