Wachtlijst voor nieuwe kapoenen

Logo kapoenen

De inschrijvingen voor het nieuwe werkjaar gingen afgelopen zondag van start. Sinds vandaag is onze inschrijvingslimiet bij de kapoenen (geboortejaren 2010 en 2011) bereikt. Hierdoor kunnen nieuwe leden niet onmiddellijk aanvaard worden, maar zullen zij op een wachtlijst geplaatst worden. Mogelijk beslissen bestaande of nieuwe leden om hun lidmaatschap komende weken niet te verlengen, waardoor er alsnog nieuwe leden kunnen toegelaten worden. Na inschrijving op de wachtlijst, nemen we contact op en informeren we steeds over de exacte plaats op de wachtlijst.

Het is onze allergrootste bezorgdheid dat elk lid in een aangename en veilige context aan scouting kan doen. Om dit mogelijk te maken, beperken we het aantal leden dat in elke tak kan ingeschreven worden.

In de andere takken is de limiet nog niet bereikt, maar we raden aan om niet te lang te wachten als je nog wil aansluiten dit werkjaar.
> Naar de online inschrijving/wachtlijst voor alle takken

Mocht je nog vragen hebben over onze wachtlijst, aarzel dan niet om contact op te nemen met de groepsleiding via groepsleiding@scoutsoelegem.be .
Voor ouders van kapoenen die reeds zijn ingeschreven, is er op woensdag 20 september een infoavond. Afspraak om 20u in het kapoenenlokaal (Vlotstraat 42A). (Evenement op Facebook)

.