Lid worden?

Wil jij graag elke zondag spelen, mee op avontuur gaan en de wereld ontdekken? Welkom in onze scoutsgroep!

Om te weten wie we zijn en wat we doen, neem je best een kijkje bij de algemene informatie.
Lid worden van onze scoutsgroep, betekent ook dat je aansluit bij Scouts en Gidsen Vlaanderen. In de kleine gids -een uitgave voor ouders- krijg je een korte voorstelling.

Wil je lid worden van onze groep? Klik dan snel door naar onze online inschrijving.
Iemand van de groepsleiding neemt dan zo snel mogelijk contact op om verdere afspraken te maken.

INSCHRIJVINGEN WERKJAAR 2018-2019
Voorinschrijvingen nieuwe leden (online)
Vanaf 1 september om 20u: Broers en zussen van huidige leden (t/m 3 september)
Vanaf 4 september om 20u: Kinderen uit Oelegem (t/m 6 september)
Vanaf 7 september om 20u: Inschrijvingen open voor iedereen
De voorinschrijvingen worden in volgorde van ontvangst verwerkt. Nieuwe leden worden verwacht op de overgang op zondag 9 september. Daar krijgen ze alle belangrijke informatie van hun leiding.

Heb je vragen of problemen bij de inschrijving? Mail dan naar info@scoutsoelegem.be.